Liverpool FC Red Barley

Dagen hvor Carlsberg malede med rødt

SCROLLA NEDÅT

Carlsberg & Liverpool FC

All Red for the mighty reds

"Hold der spiller i rødt, vinder mere". Dette var den legendariske Liverpool FC manager Bill Shanklys overbevisning, da han ved sin famøse handling, skiftede de hvide spillershorts og sokker ud med røde; en beslutning der stadig den dag i dag er gældende for klubben, og som er blevet ikonisk i fodboldverdenen. 

For at fejre dette historiske træk, hvor Liverpool FC gik "all red", og for at fejre vores 26. sæsons partnerskab med klubben, så var der lagt i ovnen til, at vi også gik "all red" med en rød Carlsberg øl. 

Brygmestre og forskere hos Carlsbergs Research Lab har brygget en rød øl særligt til Liverpool FC fans; en komplet rød Carlsberg øl, svøbt i røde labels og i en rød flaske. 

Rød byg, rød øl

Denne limited edition 4.6% ABV pilsner øl får sin unikke røde farve fra en speciel bygsort, som er rød fra naturens side. Denne byg er særligt dyrket og avlet af forskerne på Carlsberg Research Lab. 

Står videnskaben bag den helt røde øl? Probably

Birgitte Skadhauge, Chef for Carlsberg Research Lab, sagde: “Da vi modtog udfordringen om at brygge en helt rød øl til Liverpool FC fans som en del af vores konstante stræben efter bedre, så vidste vi godt, at det ikke ville blive helt nemt. 

Modsat de traditionelle røde ale-øl, kommer denne pilsners røde farve fra den ydre del af den røde bygsort - en bygsort som har en relativt lav klimatisk resistens og som dermed har gjort den lidt tricky at dyrke i brygningens nødvendige mængde.  

Det har taget over et års eksperimentering, men vi er glade for, at vores team endelig har formået at knække koden. Vi har brygget denne specialøl til Liverpool FC fans og vi håber, at de vil nyde den".  

 

Nu vi taler om VIDENSKAB Kan øl forbedre golfbanen?
Probably