Kuitupullo on edelläkävijä oluen pakkausratkaisuissa.

Ulkokuori on puukuitua…

…ja sisäpuolelta kasvipohjaista polymeeriä - siten pullo on täysin biopohjainen (paitsi korkki) ja kierrätettävä...

ja se pitää oluen sekä raikkaana että hyvän makuisena.

Parannammeko pakkausta vielä? Todennäköisesti - Probably

Skip

Rikotaan rajoja. Yhdessä.

Tutustu Kuitupulloon

Kuitupullo jatkaa Carlsbergin perintöä olla edelläkävijä, kehittää tuotteitaan tieteen avulla kehittämistä ja pyrkiä jatkuvaan parantamiseen. Kuitupullo on täysin biopohjainen ja kierrätettävä pakkaus. Se on syntynyt avoimessa innovaatioprojektissa, jonka tavoitteena on kehittää entistä parempi olutpullo.

“Edistys Kuitupullon kehittämisessä kertoo Carlsbergin edelläkävijyydestä, jonka päämääränä on tehdä tuotteista parempia, sanan jokaisessa merkityksessä.”

Simon Boas Hoffmeyer, Group Sustainability Director at Carlsberg

Faktoja Kuitupullosta:

0

Tukee metsitystä:

Kuitupullon ulko-osa on valmistettu luonnonpuukuiduista, jotka hankitaan FSC-sertifioiduilta toimittajilta Pohjois-Euroopasta. Kuitutoimittajat noudattavat vastuullisia metsätalouden käytäntöjä, joissa jokaista korjattua puuta kohden istutetaan 2-3 uutta puuta, ja korjuuajat optimoidaan ottaen huomioon, että uudemmat/kasvavat puut sitovat hiilidioksidia nopeammin kuin vanhemmat puut.

0

Biopohjainen & kierrätettävä:

Kuitupullo koostuu puukuituisesta ulkokuoresta ja kasvipohjaisesta PEF-polymeeriestokerroksesta. Yhdessä nämä luonnonmateriaalit tekevät pullosta täysin biopohjaisen (paitsi korkki) ja kierrätettävän (korkki mukaan lukien). Koska pullo on valmistettu luonnon materiaaleista, se hajoaa luonnossa, jos se syystä tai toisesta ei päädy kierrätysjärjestelmään – mikä on toki ensisijainen tapa kierrättää Kuitupullo.

0

Suojelee olutta:

PEF toimii tehokkaana estokerroksena oluen ja kuitukuoren välillä suojellen oluen makua ja säilyvyyttä. Oluen ystävät voivat nauttia Carlsberg-oluen tutusta mausta – ja PEF-estokerros pitää oluen jopa viileämpänä pidempään kuin perinteinen lasipullo tai tölkki.

Speaking of the environment Can beer improve the oceans?
Probably.